Baktérie štartovacie BactoUp BactoStarter 500 ml

Baktérie na jarné naštartovanie jazierkových filtrácií a novo obstaraných filtrácií. Balenie vystačí na objem jazierka 10 m3.

Výrobca:
BactoUp
Dostupnosť:
Skladom na predajni
Obj. čislo:
596302
Doba dodania:
do 2 dní

17 € s DPH 14,17 € bez DPH

+ -

Baktérie štartovacie BactoUp BactoStarter 500 ml

Baktérie štartovacie BactoUp BactoStarter 500 ml - pomôžu "naočkovať" jazierkové filtrácie v jarnom období, pri nových filtráciách v priebehu roku a pri vykonávaných údržbách filtrácií.

Svojim zložením odbúravajú z vody amoniak, dusitany a dusičnany a tak dokážu pomôcť aj pri vznikajúcich problémoch v jazierkach.

Navodzujú biologickú rovnováhu.  

Balenie : 500 ml

Pre jazierko o objeme 10 m3

 

Návod na použitie :

 

"Charakteristika: Priehľadná tekutina . Bacto Starter obsahuje dôležité baktérie (Nitrosomonas a Nitrobacter) v koncentrovanej forme. Baktérie podporujú čistiacu schopnosť jazierka, rozkladajú toxický amoniak NH4, dusitany NO2 a dusičnany NO3. Stabilizujú tiež celkovú biologickú rovnováhu. 

Dávkovanie: Pri zvýšenom obsahu NH4, NO2 a NO3 pridávame týždenne maximálne 400 ml baktérií na 10 000 L jazierkovej vody. Predávkovaním sa zvyšuje účinnosť. Polovicu určenej dávky aplikujte do filtra a druhú do jazierka. Ďalšie dávkovanie je 10 ml baktérií na 1 000 l vody. Ak je vo vode zistený nitrit, aplikujte 20 ml na 1 000 l denne, pokiaľ nevymizne. Pri novozaložených jazierkach napustených vodou s obsahom chlóru pridávajte baktérie až po vyprchaní chlóru z vody (cca po 3 dňoch). Baktérie sa pridávajú vždy, ak sa čistia médiá a hubky vo filtri. Pred použitím dôkladne pretrepte.

Skladovanie: Skladujte v originálnom obale pri teplote 4-15°C. Skladujte oddelene od potravín, nápojov a krmív. Skladujte mimo dosah detí. Pri práci s prípravkom nejedzte, nepite a nefajčite. Používajte osobné ochranné pomôcky (rukavice). PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Uchovávajte mimo dosahu detí. V prípade kontaktu s očami vypláchnite teplou čistou vodou. Spotrebujte do dátumu uvedenom na obale.